Parcul Auto

Acestea sunt autoturismele pe care le punem la dispozitia cursantilor. Sunt intretinute in mod regulat pentru a rămâne în condiții optime de funcționare.

Volkswagen Golf 8

  • Combustibil: Motorina
  • Motorizare: 2.0 TDI

  • Disponibilitate: Da

Volkswagen Golf 6

  • Combustibil: Motorina
  • Motorizare: 1.6 TDI
  • Disponibilitate: Da

Dacia MCV

  • Combustibil: Motorina
  • Motorizare: 1.5 CDI
  • Disponibilitate: Da

Formular Pentru Inscriere Online

Foloseste acest formular pentru a te inscrie online. Completeaza campurile apoi apasa pe butonul „Inscriere Online” si in cel mai scurt timp vei fi contactat telefonic pentru a stabili detaliile.

 

Inscriere online

Intrebari Frecvente

Ce Presupune Examenul Pentru Obtinerea Permisului De Conducere?

Examenul pentru obtinerea permisului de conducere consta intr-o proba teoretica si o proba practica, aceasta din urma se da cu reprezentant al Politiei Bacau.

Proba teoretica consta in rezolvarea unui chestionar de verificare a cunostintelor teoretice care contine 26 intrebari ( examen efectuat pe calculator).
Timpul alocat rezolvarii unui chestionar de verificare a cunostintelor teoretice este de 30 minute. Proba teoretica se promoveaza obtinand minim 22 puncte din 26.

Proba practica se sustine de catre cei ce au promovat proba teoretica de sala.
Proba practica consta in conducerea autoturismului pe traseu, impreuna cu un agent de la Politia Bacau.

Unde Se Sustine Examenul Pentru Obtinerea Permisului De Conducere?

Cursantii cu domiciliu stabil in Bacau vor sustine examenul in Bacau, pe masina pe care au efectuat instructia practica, precum si cei cu viza de flotant.

Cursantii care nu au domiciliul in Bacau vor sustine examenul in localitatea de care apartin.

Ce Se Intampla Dupa Examenul Teoretic?

ADMIS – Va veti programa pentru susţinerea examenului practic(traseul). După programarea traseului, trebuie sa contactati imediat Scoala de Soferi „Dani Drive” pentru ca noi să putem rezerva maşina şi instructorul.

RESPINS – Va trebui să aşteptaţi 16 zile calendaristice şi să vă prezentaţi din nou la examenul de teorie.

Ce Se Intampla Dupa Examenul Practic?

ADMIS – Veti fi detinatorul unui permis de conducere. Trebuie să vă prezentaţi în zilele urmatoare cu un act de identitate la sediul DRPCIV Bacau pentru ridicarea carnetului.

RESPINS – Trebuie să efectuaţi 3 şedinţe de pregătire practică pentru a putea solicita o nouă programare la traseu si să aşteptaţi 16 zile calendaristice pentru a vă reprograma. După cele 3 şedinţe noi vă vom elibera o adeverinţa in baza căreia veţi face o nouă programare.